Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Space print clothing-what about it (vol1)

Το "Space Print" είναι πλέον γεγονός!!!
Βέβαια αυτή η τάση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει από πουθενά αλλού παρά απ'τους διασημότερους σχεδιαστές μόδας στον κόσμο που εξακολουθούν να καινοτομούν και να πρωτοτυπούν  συνεχώς.
Στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι το θέμα: "Τhe outer space" κυριάρχησε προκαλώντας σχόλια και κρατώντας διαρκώς απασχολημένους όλους τους φωτογράφους,τους κριτικούς,τους ρεπόρτερς,κλτ...

Στο show της βρετανίδας Stella McCartney κύριοι πρωταγωνιστές ήταν τα μεταλλικά κι ασημένια φερμουάρ κεντημένα σε μπουφάν και πουλόβερ μια συλλογή που αν και είχε αναφορές στο μέλλον παρέπεμπε και σε ιδέες και εικόνες της δεκαετίας του '70. Επίσης, αξιοσημείωτη κρίθηκε και η εμφάνιση ,του παγκόσμιας φήμης μοντέλου, Cara Delevingne.








O Jean Paul Gaultier προσέλκυσε για ακόμα μία φορά την

προσοχή με το show του με τίτλο:"Rosbifs in space". Ήταν ένα show γεμάτο θεατρικότητα αφού ακόμα και η πασαρέλα θύμιζε διάδρομο αεροπλάνου!!!
Ο Γάλλος σχεδιαστής γέμισε με λάμψη την ατμόσφαιρα,χρησιμοποιώντας ποικιλία μεταλλικών στοιχείων,παρουσίασε shimmering κοστούμια, περιλαίμια, αστραφτερά και γυαλιστερά παπούτσια!!!
Όπως είπε κι ο ίδιος:"Η παράσταση ήταν μια πρόσκληση για να ταξιδέψουμε στο διάστημα και να κοιτάξουμε στο μέλλον"!Η συλλογή του περιελάμβανε τόσο γυναικεία όσο κι αντρικά ενδύματα καθώς κι ορισμένα παιδικά κομμάτια. Ως μοντέλο έκανε την εμφάνισή της η Dita Von Teese(σύγχρονο pin up girl, με μεγάλη αναγνωρισιμότητα, και πρώην του τραγουδιστή Marilyn Manson). Τέλος, είναι δύσκολο να πούμε αν τα φλας των παπαράτσι επικεντρώθηκαν στην συλλογή του μεγάλου σχεδιαστή ή στην Rihanna η οποία, για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με την παρουσία της.








Ανάμεσα στα αστέρια βρέθηκε ακόμη ένας Γάλλος σχεδιαστής.Ο Maxime Simoens είπε ναι σε συνδυασμούς του μαύρου-άσπρου,σε λαμπερά μαργαριτάρια και κρύσταλλα και μεταλλικά στοιχεία.
Ο 29χρονος σχεδιαστής χρησιμοποίησε,επίσης,το μεταλλικό στοιχείο σε παπούτσια,ζώνες και περιλαίμια. Στα παρασκήνια συμβούλευσε τα μοντέλα του:"Να περπατάτε αργά, να έχετε ανέκφραστο κι ήσυχο πρόσωπο,να είστε ανάλαφρες,να αγγίξετε τον ουρανό και να γίνετε ένα ανάμεσα στα αστέρια".






BIG KISSES:DD



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου