Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

AVON GREECE-bring me summer:DD

Λατρεύω την AVON-απλά λατρεύω την AVON-δεν μπορώ να το πω πιο απλά:p
Είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με ποιοτικά καλλυντικά,δερματολογικά ελεγμένα, πολλές πρωτοπορίες οι οποίες ακολουθούν πιστά τις νέες τάσεις και  πάνω απ'όλα είναι οικονομική!!!

Δεν αναφέρεται αποκλειστικά στο  hight-budget αγοραστικό κοινό, αλλά τα προϊόντα της μπορούν να αποκτηθούν από όλους άνευ εισοδήματος. Πιστεύει στην ομορφιά της απλής καθημερινής γυναίκας και στο πως μπορεί να αναδείξει με έναν εύκολο, ποιοτικό και οικονομικό τρόπο τον καλύτερό της εαυτό!

Κι αυτός πιστεύω κι εγώ πως θα πρέπει να είναι ο ρόλος των καλλυντικών: όχι η μεταμόρφωση με την υπερβολική χρήση τους, με αποτέλεσμα να νιώθουμε όμορφες βλέποντας ένα άγνωστο σε εμάς είδωλο στον καθρέφτη, αλλά στόχος θα πρέπει να είναι η ανάδειξη, με τον πιο φυσικό τρόπο, των καλύτερων χαρακτηριστικών μας!!!
Για μένα αυτό το αποτέλεσμα πετυχαίνει η σειρά COLORTREND της AVON!
Σύνθημά της:"Η ζωή έχει πολλά χρώματα για να φοράτε μόνο ένα":DD

Θα σας παρουσιάσω,λοιπόν,τις τελευταίες μου αγορές:


Πούδρα Κόμπακτ Final Touch:
'Ο,τι και να σας πω γι'αυτήν την πούδρα θα είναι πραγματικά λίγο!Είναι μακράν η καλύτερη πούδρα που έχω χρησιμοποιήσει καθώς απορροφά με τον πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο την λιπαρότητα, αφήνοντας πορσελάνινη και ματ επιδερμίδα. Εφαρμόζεται πάνω από makeup, καθώς και μόνη της απευθείας στο δέρμα. Διατίθεται σε δύο  αποχρώσεις την "Translucent" και την "Translucent Tan".



Αναζωογονητική Βάση Makeup:
Πρόκειται για μία ελαφριά βάση Makeup η οποία είναι καλό να συνδυάζεται με την αντίστοιχή της πούδρα που σας παρουσίασα παραπάνω. Απλώνεται εύκολα με ένα σφουγγαράκι ή με τα δάχτυλα όμως πάντα ο καλύτερος τρόπος θα παραμένει το ειδικό, για makeup, πινελάκι. Η  συσκευασία περιέχει 30ml και διατίθεται σε πέντε φυσικές αποχρώσεις: Ivory Beige, Sun Beige, Bisque, Natural και Near Nude.


Καλυπτικό Στικ:
Καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο σημαδάκια,σπυράκια και ατέλειες, ενώ εγώ έχω στην κυριολεξία αντικαταστήσει, μ' αυτό, το concealer!!!Φωτίζει απαλά τα μάτια καλύπτει μαύρους κύκλους και όσον αφορά το υπόλοιπο πρόσωπο ανακατεύεται με το makeup και δεν γίνεται ορατό. Είναι διαθέσιμο σε δύο αποχρώσεις, μία για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες την "Light", και μία για πιο σκούρες επιδερμίδες την "Medium".


Κραγιόν Lasting Smile: 
Δεν ξεφτίζει, ξεθωριάζει ή θαμπώνει!Να σας πω βέβαια πως δεν πρόκειται για αναξίτηλο κραγιόν(στην αρχή αυτό νόμιζα πως ήταν)-αλλά έχει υφή απαλή σαν να είναι ενυδατικό με μεγάλη ,απλά, διάρκεια!Το χρώμα του στα χείλη είναι πιο απαλό απ'ότι φαίνεται στο prospectus, παρόλα αυτά έμεινα ικανοποιημένη καθώς είναι καλοκαιρινό και ζουμερό.Υπάρχει σε τέσσερις υπέροχες αποχρώσεις την "Lolita", την "Nocturnal", την "Melodrama" και την "Pink Envy". Εγώ προτίμησα την "Nocturnal" καθώς μου θύμισε το χρώμα του κερασιού, σαν ένα βαθύ φούξια με τόνους μπορντό, και το λάτρεψα!!!

Τέλος, να σας ενημερώσω ότι η AVON γι'αυτό το καλοκαίρι θα έχει απίστευτες προσφορές, με εκπτώσεις έως και 50% σε πούδρες και makeup και έως 65% στα κραγιόν!!!:DD

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον νέο κατάλογο της AVON!!!:DD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου