Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

"Steal" Ke$ha's style:DD


Λέω στον εαυτό μου: όχι Ξένια δεν μπορεί να συμβαίνει-όχι δεν μπορεί να σ'αρέσει η Kesha...εεε λοιπόν ήρθε η στιγμή να το παραδεχτώ στον εαυτό μου αλλά και σε εσάς και να πω: ναιιιιι μ'αρέσει η Kesha :p
Δεν μπορώ να πώ πως είμαι fan των τραγουδιών,της μουσικής ή των μηνυμάτων που περνάει καθώς πιστεύω πως δεν είναι και το καλύτερο πρότυπο για να ακολουθήσεις αφού είχε ιστορίες με ναρκωτικά-απεξαρτήσεις-αλκοολισμό και είχε κάνει και την ζωή της reality στο MTV.




Όσον αφορά τώρα το στυλ της,εγώ προσωπικά,το λατρεύω!!!Έχω κλέψει σίγουρα στοιχεία απ'την grunge και hipster πλευρά του στυλ της Kesha και έκοψα το μαλλί μου(μόνη μου-ooo yeaah) προσπαθώντας να το αντιγράψω;)


STEP ONE: TIGER LOVE!

Αν θες να μοιάσεις στην Kesha πρέπει να ενστερνιστείς την κουλτουριάρικη πλευρά της και,φυσικά, την  μανία της με τις τίγρεις!!!Αυτό οφείλεται στο ότι η τίγρης αντιπροσωπεύει το άγριο,το απρόσιτο,το δυναμικό και το ανεξαρτητο!Πίστευε,επομένως, στην κουλτούρα,στην διαφορετικότητα και απέφυγε τους συνεχείς συμβιβασμούς και την ακολουθία των κανόνων.Με λίγα λόγια μάθε να απολαμβάνεις την ζωή σου και κάνε την όπως την ονειρεύεσαι;)











STEP TWO: BATHE IN GLITTER!!!

Ναι το ξέρω δεν είναι κι ότι πιο διακριτικό αλλά το αυτό το στυλ είναι τολμηρό, εκκεντρικό και εδώ το παν βρίσκεται στην διαφορετικότητα οπότε αν ενδιαφέρεσαι πρέπει να ακολουθήσεις κι αυτό το βήμα:p
Η Kesha ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα κάθε μήνα σε glitter αλλά εσύ μπορείς ακολουθήσεις πιο συμβατές εναλλακτικές:p Το glitter το εφαρμόζει κυρίως στην περιοχή γύρω από τα μάτια για να τα τονίσει και να εστιάσει στο βλέμμα. Καλό θα ήταν πάντως να μην ακολουθήσεις εξ ολοκλήρου το δικό της παράδειγμα καθώς το θεωρώ υπερβολικό και να μην βάζεις glitter σε καθημερινά-street looks... μια μικρή ποσότητα στα μήλα του προσώπου προς τα μάτια και στους ώμους σου, για τις βραδυνές σου εξόδους, είναι ιδανική:)


STEP THREE: THE BEDHEAD CURLS!

Αυτό είναι το αγαπημένο μου σημείο γιατί όπως σας είπα απλά λατρεύω το μαλλί της-το κούρεμα,το χτένισμα,το styling τα πάντα!!!:DD
Προσπάθησα, λοιπόν,να αντιγράψω το κούρεμά της κάνοντας το εξής: αρχικά πήρα τα επιφανειακά μαλλιά(τα πάνω μαλλιά)και τα μάζεψα κότσο. Έκανα απλά μυτάκια στα κάτω μαλλιά χωρίς να αφαιρέσω πολύ μήκος και στην συνέχεια πήρα τα μαλλιά που είχα μαζέψει κότσο και τα έκοψα αρκετά κοντά κάνοντας φιλάρισμα και μύτες. Αυτή η τεχνική βοηθάει στην διατήρηση του όγκου ένώ αν έχεις σπαστά μαλλιά τα κάνει πιο ανάλαφρα δίνοντάς τους περισσότερο σπάσιμο;)
Αν το μαλλί σου είναι ίσιο μπορείς να κάνεις το εξής: απλά το βράδυ λούσε τα μαλλιά σου, στέγνωσέ τα ελάχιστα και πιάσε τα κότσο.Το πρωί που θα τα λύσεις θα είναι σπαστά:DD αν δεν πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορείς να ενισχύσεις με κάποιον αφρό!!!
Τέλος, η Kesha τολμάει τις exteme αλλαγές όπου μεταξύ αυτών είναι και το rainbow hair style της;)






STEP FOUR: THE "GARBAGE CHIC" STYLE!!!

Πρόκειται για το λεγόμενο στυλ "σκουπιδιών". Η Kesha παίρνει τα περισσότερα απ'τα ρούχα της από thrift stores ή τα διαλέγει έτσι ώστε να μοιάζουν μεταχειρισμένα,παλιά και φθαρμένα. Η κύρια τάση της είναι να συνδυάζει πουκάμισα τύπου Nirvana grunge με μπλουζάκια και T-shirts συγκροτημάτων. Επίσης, προτιμά τα γεωμετρικά σχήματα, τα ethnic στοιχεία, και παίρνει στοιχεία τόσο από την ινδιάνικη όσο και αφρικάνικη κουλτούρα αφού φοράει τρουξ, κρόσια,σκουλαρίκια "φτερά" και πούλιες!!! Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνει στα κοντά shorts συνδυασμένα με σκισμένα και ξεφτισμένα κολάν και διχτυωτά καλσόν.
Κάτι που δεν γνώριζες: μελετώντας τα άγρια ζώα έμαθε ότι αυτά αγαπούν και πλησιάζουν ο,τι λάμπει-πιστεύοντας επομένως ότι το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους υιοθέτησε παράλληλα κι ένα shiny-sparkly look. Φοράει πολλά στρας,χρυσόσκονη και glitter(να το πάλι το glitter:p), λαμπερά βραχιόλια, παγιέτες, εκκεντρικά παπούτσια και τρελά κι εντυπωσιακά βερνίκια νυχιών!!!
Τέλος, χαρακτιριστικό της τραγουδίστριας είναι το εκκεντρικό μπλε κραγιόν που προτιμάει τόσο στις casual όσο και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της.





  
MY TOP KE$HA'S SONGS:






  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου